Снимка БулфотоОт сутринта на плаж Нестинарка и Царево хората имат

...
Снимка БулфотоОт сутринта на плаж Нестинарка и Царево хората имат
Коментари Харесай

Флагман: А1 се срина на някои плажове. От компанията: Няма такова нещо!

Снимка Булфото

От сутринта на плаж Нестинарка и Царево хората имат проблем с връзката, оповестява читателка на Флагман.бг. Според уеб страницата казусът е " по цялото Черноморие ". От компанията обаче отхвърлят изцяло изказванието.

" Бихме желали публично да заявим, че информацията, съдържаща се в материала е погрешна. Няма информация от нито един от техническите екипи за проблеми с мрежата по Черноморието. ", показват от А1 пред " Петел ". 

Пред изданието жена уточни още, че няколко пъти е разговаряла със чиновници на телекомуникационната компания, само че те тактично са отказвали да се съгласят, че мрежата е срината.

„ Никъде не може да се реализира връзка по Черноморието. От централата отхвърлят да има проблем. На плаж Нестинарка е ужасно, майки не могат да се свържат с децата си. Създава се един безпорядък и дискомфорт за потребителите на този оператор, а отсреща даже не споделят какво става. Звънях им няколко пъти, само че отговорът постоянно беше, че казусът идва от мобилните ни апарати, което е парадокс. Тука сме стотици души и никой няма обсег на А1 ”, описа още читателката на Флагман.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР