Снимка БулфотоОт президентството излязоха с изявление, от което се разбира,

...
Снимка БулфотоОт президентството излязоха с изявление, от което се разбира,
Коментари Харесай

Правителството на ИТН ще бъде гласувано утре дори Слави Трифонов и хората около него да не искат

Снимка Булфото

От президентството излязоха с изказване, от което се схваща, че държавното управление на Има Такъв Народ по този начин или другояче би трябвало да бъде гласувано без значение от желанието на партията на Трифонов.

С издадения от президента декрет конституционната процедура по желание на министър-председател към този момент е в решаващата си парламентарна фаза. Това показаха от президентството в позиция, публикувана до медиите.

По-рано Слави Трифонов разгласи, че от " ИТН "  оттеглят проектокабинета си.

" Утре ще се случи следното: въобще няма да предлагаме за гласоподаване проектокабинет, тъй като бяхме декларирали, че без поддръжката на партиите на митинга, няма да предлагаме кабинет ", безапелационен бе Трифонов.

Това означавало, че скоро България ще гласоподава на нови избори, тъй като Има Такъв Народ няма да поддържа " нито партиите на статуквото, нито Демократична България, нито „ Изправи се БГ! Ние идваме! ”

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР