Снимка БулфотоОт фирмата, която трябва да достави машините за предсрочните

...
Снимка БулфотоОт фирмата, която трябва да достави машините за предсрочните
Коментари Харесай

Сиела: Готови сме на преговори с ЦИК за обхвата на поръчката за машини, но да решат до 4 дни

Снимка Булфото

От компанията, която би трябвало да достави машините за предварителните парламентарни избори в България на 11 юли, направиха значимо изказване. От " Сиела-Норма “ обявиха, че са подготвени на договаряния с ЦИК по обсега на поръчката, щом от Комисията изрично не желаят да договарят за цената.

Това оповестява Българска национална телевизия.

Според компанията не е допустимо да доставят в период 1500 машини без да употребяват безценен превоз като самолети, както и да извършат цялостното обслужване по време на изборите. Смятат, че с цел да съумеят да доставят машините, времето за договаряния с ЦИК е не повече от 3-4 дни.

„ Тази композиция от цялостното задание и тази цена за нас е невъзможна и това обявихме на ЦИК през вчерашния ден, че ние можем да осъществим към момента макар супер късите периоди целия размер на поръчката. Можем да осъществим и част от тази поръчка, тъй че в случай че ЦИК сложи преди всичко бюджета и на второ място размера на работа ние можем да осъществим да вземем за пример доставката единствено на машините или пък цялото логистично обслужване на изборите в България. За страдание, комбинацията от избори в чужбина, локални избори в два тура и парламентарни избори плюс 1500 машини явно не може да се вмести в 6 милиона и половина, даже в случай че човек вземе цените от предходната поръчка, която никога не е била раздута “, съобщи Веселин Тодоров от „ Сиела-Норма АД “, написа tribune.bg. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР