Снимка: БулфотоОт Асоциацията на организациите на българските работодатели изпратиха сигнал

...
Снимка: БулфотоОт Асоциацията на организациите на българските работодатели изпратиха сигнал
Коментари Харесай

АОБР сезира прокуратурата за застрашаване на икономиката и националната сигурност на страната

Снимка: Булфото

От Асоциацията на организациите на българските работодатели изпратиха сигнал до няколко институции - Главната прокуратура, Специализираната прокуратура, Софийската градска прокуратура, Министерството на вътрешните работи, Държавната организация „ Национална сигурност ”, ГДБОП и Комисията за защита на конкуренцията.

От там изясняват, че основанието да се сезират тези институции са открити данни, позволяващи да се направи обосновано съмнение за осъществено закононарушение от общ темперамент, което със своите размери и обсег заплашва стопанската система и националната сигурност на Република България.

„ Отчитайки броя на лицата, имащи отношение и присъединяване в постигането на съответния целен резултат, може също да се допусна, че е налице трайно структурирано незаконно съдружие, което има за цел осъществяване на закононарушение ”, изясняват от АОБР.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР