снимка: БулфотоОще топли дни до края на месеца. Ето и

...
снимка: БулфотоОще топли дни до края на месеца. Ето и
Коментари Харесай

Meteo Balkans: По-ниски от обичайните температури през юни

снимка: Булфото

Още топли дни до края на месеца. Ето и какво ни чака през месец юни:

Синоптиците от Meteo Balkans оповестиха прогнозата си до края на месеца. И съгласно нея юни ще е студен, написа вестник Стандарт.

" През идващите дни страната ни ще се окаже сред две радикално разнообразни по харектеристики въздушни маси. На северозапад от полуострова лежи по-хладна въздушна маса, а на югоизток - гореща въздушна маса ", настояват експертите, които пуснаха прогнозата си във Фейсбук.



Поради тази синоптична конюнктура температурите на полуострова непрекъснато ще се " двоумят " и мощно ще зависят от разположението на студената въздушна маса.

Една от аргументите е другите свойства и компактност, като те мъчно ще се смесят. През деня, заради мощното въздействие на Слънцето, атмосферата ще се затопля, само че по здрач и през нощта, чакаме " леки " захлаждания.

Поради тази причина чакаме и огромна температурна амплитуда, като утринните градуси ще са извънредно ниски, а денем - много високи.

Температурите у нас ще са сред 8-13 градуса, а оптималните над 25-28, се споделя още в прогнодата на Meteo Balkans.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР