Снимка: БулфотоОперацията на Военноморските сили по издирване на черната кутия

...
Снимка: БулфотоОперацията на Военноморските сили по издирване на черната кутия
Коментари Харесай

Четвърти ден продължава операцията по издирване на черната кутия на самолет МиГ-29

Снимка: Булфото

Операцията на Военноморските сили по търсене на черната кутия на аероплан МиГ-29, който на 9 юни изчезна от радарите при подготвителен полет в границите на тактическото обучение с бойни стрелби " Шабла – 2021 ", продължава четвърти ден, оповестяват от Министерството на защитата. 

В издирвателните действия вземат участие екипажите на минен ловджия " Цибър " и патрулен катер от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби, взаимно с кораба " Номад " от Института по океанология към Българска академия на науките и катер на частна компания със профилирана техника.

Обследвани са металните повърхности, открити през вчерашния ден, само че се е открило, че те не са елементи на самолета, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Проучването на авансово избрания периметър от 20 квадратни морски благи продължава. С помощта на специалисти от Военновъздушните сили се уточняват координатите на региона, който следва да бъде обследван.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР