Снимка БулфотоОкръжна прокуратура - Перник протестира изменените мерки за неотклонение

...
Снимка БулфотоОкръжна прокуратура - Перник протестира изменените мерки за неотклонение
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста майка и дъщеря, обвинени в убийство на бебе, прокуратурата в Перник въстана

Снимка Булфото

Окръжна прокуратура - Перник стачкува изменените ограничения за неотклонение " задържане под стража " в " подписка " по отношение на майка и щерка, упрекнати в ликвидиране на новородено дете, пише  trafficnews.bg .

С Определения от 17 ноември 2017 година Пернишкият областен съд е почел настояванията на обвинените С. И. и В. Т. за изменение на ограниченията им за неотклонение " задържане под стража " в по-леки, а точно - в " подписка ", против които прокуратурата е внесла частни митинги, предава Крос.

Двете дами са привлечени към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура - Перник по обвиняване за съзнателно умъртвяване на новородено дете, осъществено в съучастничество.

Около 21.30 ч. на 13 август 2017 година в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Перник е бил получен сигнал за открито тяло на новородено дете в пернишкия квартал " Тева ". Под управлението на Оперативна програма - Перник незабавно е било стартирано досъдебно произвеждане. В резултат на извършеното следствие са били открити причинителите на закононарушението - С. И. и В.Т.

Утре, на 23 ноември 2017 година, митингите, импортирани от Оперативна програма - Перник против избраните от съда ограничения за неотклонение по отношение на двете обвинени, ще се преглеждат от Софийския апелативен съд.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР