Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура – Благоевград е приключила бързо досъдебно производство

...
Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура – Благоевград е приключила бързо досъдебно производство
Коментари Харесай

Съдят грък, дал подкуп на пътни полицаи

Снимка: Булфото

Окръжна прокуратура – Благоевград е завършила бързо досъдебно произвеждане и е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Г.И. за осъществено от него закононарушение по член 304а, прочие 1, вр. член 304, алинея 1, прочие 1 от Наказателен кодекс, написа Novini.bg.

Около 08:30 ч. на 03.01.2020 година, в региона на новата автогара в гр. Сандански, дежурен автопатрул спрял микробус „ Мерцедес “ с гръцки регистрационен номер. Идвайки от ул.,,Свобода‘‘ към ул.,,Тодор Каблешков‘‘, МПС минало на червен сигнал на контролирано със светофарна уредба кръстовище. Единият от служителите на реда отишъл при лидера – Г.И., показал се и ревизирал документите му. Разбирайки, че е непознат жител на гръцки език му обяснил за установено нарушаване на разпоредбите за придвижване. Било му разпоредено да остане в транспортното средство и да последва полицейския автомобил до постройката на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Сандански, където да му бъде формиран акт за определяне на административно нарушаване.

Вместо да извърши това, непознатият жител наближил патрулиращия автомобил и почукал по стъклото на прозореца, след което отворил вратата от страната на водача и хвърлил две банкноти по петдесет евро. Веднага за случилото се било докладвано по радиостанцията в полицейското ръководство, а на И. били сложени белезници.

Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР