Снимка БулфотоОбщо 26 ученици в 11 и 12 клас, в

...
Снимка БулфотоОбщо 26 ученици в 11 и 12 клас, в
Коментари Харесай

Ученици започват работа в ЧЕЗ

Снимка Булфото

Общо 26 възпитаници в 11 и 12 клас, в дуалната форма на образование, стартират работа в ЧЕЗ Разпределение през септември и октомври, оповестиха от пресцентъра на сдружението, съобщи вести.бг.

От 17 септември на работните си места се завърнаха деветимата младежи от 12-и клас на Професионална гимназия по механоелектротехника в Плевен, които към този момент втора година учат, до момента в който натрупат трудов стаж. Те са разпределени в две от дирекциите на компанията - " Мерене и ръководство на данни " и " Експлоатация и поддържане ".

Съгласно образователната си стратегия, учениците ще работят три дни в седмицата под управлението на петима наставници, които са измежду опитните чиновници на компанията.
От началото на октомври други деветима възпитаници от 11-и клас на плевенската гимназия подписаха трудовите си контракти с ЧЕЗ Разпределение. Продължават работа и седмината 12-окласници от столичната професионална гимназия " Н. Й. Вапцаров ", които още от предходната образователна година учат и работят.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР