Снимка: БулфотоНяма никаква връзка между двамата души, простреляни от Петър

...
Снимка: БулфотоНяма никаква връзка между двамата души, простреляни от Петър
Коментари Харесай

МВР разбули мистерията с жертвите на стрелеца от Сливенско! Животът им виси на косъм

Снимка: Булфото

Няма никаква връзка сред двамата души, простреляни от Петър Маринов в Сливенско, който след стрелбата се самоуби. 44-годишната Радост Куртева и 58-годишният Любен Димов не са имали никакви връзки, в това число и любовни, написа Блиц.

Това обявиха на брифинг окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов и шефът на ОДМВР старши комисар Димитър Величков.
 
Сигналът за простреляната жена на Петолъчката е подаден в 09.41 ч. По-късно е обявено за прострелян мъж в село Трапоклово, а по-късно и за самоубил се мъж.
 
Както БЛИЦ заяви, 64-годишният Петър Маринов от същото село прострелял дамата, с която живее от скоро, в заведение на Петолъчката. Той употребявал ловна пушка надцевка „ Ижовка “, която била в багажника му.
 
След това той отишъл с колата си в къщата на Любен Димов в Трапоклово и го прострелял със същата пушка. Използвал сачми номер 9.
 
Радост и Любен са оперирани по неотложност в сливенската болница, само че положението им е доста тежко и има действителна заплаха за живота им.
 
Петър и Радост живеели дружно от две години, само че в последно време връзките им се влошили. Жената се прибрала в родния си град Стралджа по Великден. На Гергьовден тя подала сигнал в полицията в Стралджа, че Петър я преследва. На място пристигнали служители на реда, които не разкрили мъжа, а Радост не подала тъжба против него.
 
Към днешна дата двамата били разграничени. Полицията още не може да уточни дали претекстът за закононарушението е единствено прочувствен или става дума и за имущество.
 
Съседът на Петър – Любен Димов, е животновъд. Смята се, че през годините двамата са натрупали ненавист поради неприятни междусъседски връзки.
 
Пушката на Петър била законна. Той бил ловджия, само че от 10 години не е ловувал.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР