Снимка: БулфотоНяма да подкрепим кабинет, оглавяван от Даниел Митов от

...
Снимка: БулфотоНяма да подкрепим кабинет, оглавяван от Даниел Митов от
Коментари Харесай

Иван Ченчев и Арман Бабикян: Няма да подкрепим кабинет, оглавяван от Даниел Митов

Снимка: Булфото

Няма да подкрепим кабинет, ръководен от Даниел Митов от ГЕРБ. Това оповестиха пред БНР Иван Ченчев от Българска социалистическа партия и Арман Бабикян от " Изправи се! Мутри вън ". Първият посочи, че и Цвета Караянева, която ГЕРБ ще издигне за ръководител на 45-ото Народно заседание, няма късмет да получи рамото им, тъй като и двамата са компрометирани като политици.

" Ние няма да подкрепим по никакъв метод предложение на ГЕРБ за каквото и да било, та камо ли с тези познати лица, които носят със себе си толкоз доста гафове, още веднъж да се докопат до позиции на властта. Господин Даниел Митов не един път е изразявал позиции, които са били радикално в прорез с тези на Българска социалистическа партия, само че съгласно мен и на настроенията в обществото, тъй че по същия метод е отношението към това господин Митов да е министър председател ", съобщи Ченчев, представен от БНР.

" По-скоро ще бъде кандидатиран като екстензия на Бойко Борисов, която авансово е обречена. И тъй като Борисов не желае да си признае, че той като министър председател би бил авансово жертван, по тази причина пробутва свои матрьошки ", сподели и Арман Бабикян.

" ИТН ", Демократична България и Движение за права и свободи към този момент отхвърлят коментар.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР