Снимка БулфотоНяколко унгарски политици веч са ваксинирани с китайската ваксина.Унгарското

...
Снимка БулфотоНяколко унгарски политици веч са ваксинирани с китайската ваксина.Унгарското
Коментари Харесай

Kитайски ваксини срещу COVID-19 пристигнаха в Будапеща

Снимка Булфото

Няколко маджарски политици веч са имунизирани с китайската ваксина.

Унгарското държавно управление форсира имунизацията в последните дни.

На 11 март втората партида китайски ваксини против COVID-19 дойдоха в Будапеща, съобщи . Унгарският министър председател Виктор Орбан персонално посрещна пратката на летището. Унгария е първата страна от Европейски Съюз, която утвърди потреблението на китайски ваксини. Неотдавна китайският дипломат в Унгария Ци Даю даде изявление за Китайската медийна група, в което съобщи, че сега се прави всеобща имунизация в Унгария.

„ Много хора в Унгария са имунизирани с китайска ваксина. Няма отрицателни реакции. Премиерът Виктор Орбан изрази признателност на китайското държавно управление и народ за поддръжката “, сподели посланикът и добави, че няколко маджарски политици са имунизирани с китайската ваксина. Хора от разнообразни кръгове в Унгария утвърждават китайската ваксина и са уверени в сигурността и надеждността ѝ.

„ В момента в страната има трета вълна на епидемията. Унгарското държавно управление ускори предварителната защита на болестта и форсира имунизацията. В този сериозен миг китайските ваксини способстват за напъните на страната за преодоляване на епидемията “, сподели посланикът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР