снимка БулфотоНовият премиер трябва да съумее да обедини програмите на

...
снимка БулфотоНовият премиер трябва да съумее да обедини програмите на
Коментари Харесай

Зайкова: Новият премиер трябва да обедини програмите на протестните партии

снимка Булфото

Новият министър председател би трябвало да съумее да сплоти стратегиите на протестните партии. Това е мнението на Мика Зайкова от Има Такъв Народ.

И най-трудните договаряния са по-позитивни, в сравнение с единствено да седим и да се караме. Конфронтацията и омразата не водят до на никое място.Следващият министър председател би трябвало да бъде млад и с енциклопедични познания, той би трябвало да сплоти стратегиите на протестните партии, разяснява тя пред бТВ на влизане в Народното събрание. Зайкова, орисницата на предния парламент, която е най-възрастният депутат ще открие и 46-ото Народно заседание, съобщи actualno.com.

Мисля, че служебното държавно управление сподели, че може да работи и в особени условия. Харесвам ги, тъй като са умни и смели момчета и девойки, само че това не е наложително, сподели Зайкова в отговор на въпрос дали министри от служебния кабинет би трябвало да останат и в новото държавно управление.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР