Снимка: БулфотоНова огромна трагедия по пътищата в България. Мъж намери смъртта

...
Снимка: БулфотоНова огромна трагедия по пътищата в България. Мъж намери смъртта
Коментари Харесай

Откриха мъртъв мъж, паднал с джип в дълбока пропаст край село Мугла

Снимка: Булфото

Нова голяма покруса по пътищата в България. Мъж откри гибелта си, откакто колата му излетя от пътя.  41-годишният Р.К. от Смолян е открит умрял в бездна край село Мугла.  Джипът " Опел Фронтера " е изхвърчал от пътя и е пропадал в дълбоката близо 40 метра бездна към дерето. Мъжът тръгнал в неделя към селото на посетители и се обадил на свои другари, че потегля, само че не се появил. На сутринта видели джипа в пропастта. Сигнал за джип, паднал в реката на 10 км от  Мугла , е подаден на тел. 112 тази заран,  пише .

По случая е формирано досъдебно произвеждане “, сподели шефът на  полиция та ст. комисар Николай Димов.

" Установено е едно умряло лице. В момента се прави оглед на местопроизшествието, чакаме правосъдния доктор и по-късно ще бъдат подхванати дейности за аутопсия на умрелият и евакуирането на автомобила от пропастта. Ще се вземат кръвни проби за наркотични субстанции и алкохол и ще се открива повода за гибелта. Предстои назначение и на автотехническа експертиза. Ще се разпитат и очевидци ", сподели зам. - областен прокурор Недко Симов. Починалият е татко на две деца и работи в смолянски цех за произвеждане на кабели.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР