Снимка: БулфотоНие, социалистите, не искаме София да е на автопилот!

...
Снимка: БулфотоНие, социалистите, не искаме София да е на автопилот!
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Не искаме София да е на автопилот

Снимка: Булфото

Ние, социалистите, не желаеме София да е на автопилот! Ступорът на Столична община по време на митингите в допълнение, а може би и съзнателно, утежнява придвижването и живота в града ни.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите при започване на първата есенна сесия на СОС. Изказването му беше заглушено и не бе излъчено онлайн във Facebook, където само се предават съвещанията на локалния парламент, написа frognews.bg.

„ Този сезон от работата на Столичния общински съвет стартира в радикално друга обществено-политическа конюнктура. Повече от 60 дни София е сцена на битката сред статуквото и желанието за смяна. Само Столична община се държи като непряк наблюдаващ на протичащото се в града ни “, уточни Паргов в декларация от името на групата на „ Българска социалистическа партия за България “.

Той напомни, че още при започване на август е предизвестил кмета Фандъкова да не се пробва да мине тайно през бурята, която бушува в София, а и в цялата страна. Все отново тя е и заместник-председател на ръководещата партия ГЕРБ.

 

„ Да се прави, че протичащото се в страната не касае столицата и нейната администрация, е абдикация от това, за което са я избрали - градоначалник. Ступорът на Столична община по време на митингите в допълнение, а може би и съзнателно, утежнява придвижването и живота в града ни. Това е неприемливо и недопустимо за хората в София “, съобщи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия.

Калоян Паргов бе безапелационен: „ Ние, социалистите, не желаеме София да е на автопилот! “

„ Искаме през идващия политически сезон решения на действителни проблеми – задоволително места в детските градини и ясли, асфалтирани квартални улици, улично осветяване, сигурност по софийските улици, изясненост и бистрота в сметките на „ Топлофикация София “ и „ Софийска вода “. Все неща, за които столичани освен би трябвало да заплащат, а и имат право да знаят – какво, какъв брой, по кое време и на каква цена получават. Столична община е длъжна да реши проблемите на софиянци, които всяка година дават своя дан в общинския бюджет. Всичко останало е политическо двуличие “, уточни в изявлението си водачът на столичните социалисти.

„ Групата на Българска социалистическа партия в СОС, като градивна съпротива, ще се включи в търсенето и налагане на съответните решения, които са в полза на хората “, сподели в умозаключение Калоян Паргов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР