Снимка БулфотоНещо неприятно се е случило с малки българчета.Нов случай

...
Снимка БулфотоНещо неприятно се е случило с малки българчета.Нов случай
Коментари Харесай

Пореден случай на насилие в детска ясла в София

Снимка Булфото

Нещо неприятно се е случило с дребни българчета.

Нов случай на принуждение в детска ясла в София. Става дума за закани от страни на възпитателките, душевен и физически тормоз на децата в яслата, това излиза наяве от аудиозапис, изработен от родители в 23-а ясла в квартал " Лозенец ".

Скандалните записи са от лятото, само че в този момент са станали публично притежание.

" Чух записа през вчерашния ден. Шокирах се, безусловно искрено, тъй като това за мене един образец, с изключение на за явно непоносимо отношение към дребни деца - това е образец за предадено доверие. Аз слушам и безусловно диференцирам гласа на госпожата, която беше виновна за групата на моето дете, слушам неговото име, слушам по какъв начин го навикват и то без някаква основателна причина, чува се удар, това ми беше напълно задоволително ", сподели пред Българска национална телевизия майката на детето - Александра Янкулова.

" Чисто като родител съм възмутена, също като админитратор съм възмутена и ще подхваща дейности този материал да бъде проучен от способените органи - прокуратурата ", съобщи Моника Чеуз от Столичната община.

" Разпознах гласовете, никой няма да си признае по този начин без пердах ", разяснява Ценка Бойкова - шеф на 23-та независима детска ясла, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР