снимка БулфотоНещата в българската политика са много персонифицирани и принизени.

...
снимка БулфотоНещата в българската политика са много персонифицирани и принизени.
Коментари Харесай

Първанов: Конфронтацията в българската политика идва от безсилието на определени лидери

снимка Булфото

Нещата в българската политика са доста персонифицирани и принизени. Конфронтация в нея е израз на безсилието на избрани политически обединения и на определени водачи, това разяснява в Плевен Георги Първанов. " Моята теза постоянно е била, че някой, когато не може да прави ръководство и политика, стартира да се конфронтира, да сее ненавист и по този начин стигаме до това, което виждаме ", разяснява той, представен от dariknews.bg.

Българските политици в наши дни нямаме стратегическо мислене - нормално мислим с небосвод до края на мандата, а в този момент към този момент мислим с небосвод до идните избори т.е. един месец напред. Това е доста тъпо - тъжно е, сподели пред публицисти президентът в интервала 2002-2012.

Напрежението е нещо естествено за политическия развой - различен е въпросът, че аз помня едни времена, едни интервали, когато това бе идейно напрежение, в него имаше политически спор, от време на време и доста изострен, разясни той.

На различен въпрос бе безапелационен, че не се наема да предвижда за идните избори " дали ще са начало или край ". Не можем да приказваме за политическа рецесия, само че не съм оптимист, признавам, посочи Първанов.

По отношение на изборите, той уточни, че е декларирал ясно, че ще оказва помощ в основаването, развиването и в триумфа на формиращата се лява коалиция.

" Достатъчно огромна, с цел да може да има един добър триумф на идните избори и левицата да стане един от стълбовете на едно бъдещо ръководство. Не споделям единствена. Може да бъде незаобиколим фактор, по-късно, което следва на 11 юли ", акцентира той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР