снимка: БулфотоНепълнолетният обвиняем Н.Т. е с мярка за неотклонение .Пострадалият

...
снимка: БулфотоНепълнолетният обвиняем Н.Т. е с мярка за неотклонение .Пострадалият
Коментари Харесай

Обвиниха 16-годишен от Пловдив в опит за убийство. Ударил мъж в главата със сабя

снимка: Булфото

Непълнолетният обвинен Н.Т. е с мярка за неотклонение.

Пострадалият претърпял интервенция и лекарите избавили живота му.

Младежът блъснал със сабя по главата мъж, опитал да разтърве участниците в багра

Окръжна прокуратура - Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на малолетен за опит за съзнателно ликвидиране при всеобщ пердах в с.Боянци, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Спрямо Н.Т., на 16 година е повдигнато обвиняване за това, че на 28 юли 2020 година, в с. Боянци, обл.Пловдив, като малолетен е направил опит съзнателно да умъртви А. Б., на 49 година, като му е нанесъл удар със сабя в региона на главата и му предизвикал пострадване, довело до разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота. На 28 юли предходната година в с.Боянци две враждуващи групи се сбили на улицата с дървени колове, железни тръби и други предмети. Поводът бил почистване на сметки след скандал сред двама мъже от квартала, които предходния ден стигнали до пердах по време на футболен мач.

Пострадалият А.Б. се опитал да разтървава участниците в всеобщото сборичкване. В паниката е ударен с дървен прът в рамото от различен мъж, до момента в който двамата дърпали дървения кол, към гърба на потърпевшия се доближил обвиненият Н.Т., който блъснал по главата А. Б. със сабя.

Пострадалият паднал на земята, а от главата му потекла кръв. Обвиняемият се уплашил и избягал към дома на баба си, където скрил сабята. Боят сред групите бил прекратен и е подаден сигнал на тел. 112. Пристигналият екип на Спешна помощ откарал потърпевшия в болница в Пловдив. Там претърпял интервенция и лекарите избавили живота му.

Непълнолетният обвинен Н.Т. е с мярка за неотклонение " Под надзора на контрольор от Детска педагогическа стая ". Наказанието, планувано по горепосоченото обвиняване, след редукцията за малолетни, е до 5 години " отнемане от независимост ". Предстои Окръжен съд - Пловдив да насрочи съвещание по делото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР