Снимка БулфотоНе знам вие, г-н Никодимов, дали сте съгласен патриархът

...
Снимка БулфотоНе знам вие, г-н Никодимов, дали сте съгласен патриархът
Коментари Харесай

Сидеров за скандала със Симеонов: Как ще даваш оценка на руския патриарх, да не сме в махленско кафене?! И ислямист не би посмял да го стори!

Снимка Булфото

Не знам вие, господин Никодимов, дали сте склонен патриархът и главата на най-голямата православна черква в света да е наименуван лъжец. Как може да се кажат думи, които един джихадист или даже ислямист не смее да ги каже?! Това съобщи Волен Сидеров в ефира на Българска национална телевизия във връзка думите на Валери Симеонов за патриарх Кирил, написа Блиц.

" Да обидиш главата на църквата, значи да обидиш Бог. Преглъщал съм доста обиди по мой адрес, махал съм с ръка в името на някакъв път и отборна игра. Това обаче е неприемливо, Симеонов би трябвало да се извини ", добави още водачът на " Атака ".

" Ще помоля всички коментатори, политици и всичколози да спрат с условностите. В средата на 19 век няма нация, ние сме заличени и никой не знае, че има българи. И това, че се освободихме, се дължи на Русия, която реши да помогне на християнските поробени нации. Ако не беше съветската страна, нямаше нито румънци, нито финландци да вземат участие. Да, благодарим им, само че, в случай че не беше решението на съветския император, те нямаше да дойдат ", сподели Сидеров.

Запитан какво мисли за думите на съветския патриарх, политикът отвърна: " Не мога да давам оценка на главата... Не съм толкоз дорасъл. Всеки, който счита, че е толкоз популярен да го прави, е или комплексиран вид, или е много-много зле. Как ще давам оценка?! Това да не е махленско кафене, в което да обсъждаме кой влезнал и кой излязъл ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР