Снимка: БулфотоНе мога да коментирам думите на премиера, не мога

...
Снимка: БулфотоНе мога да коментирам думите на премиера, не мога
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ГЕРБ не е моето семейство. Няма да се върна в ГЕРБ

Снимка: Булфото

Не мога да разясня думите на премиера, не мога да споделя неговата позиция.  Това, че съм посветил времето си в минал интервал, не значи, че ГЕРБ е моето семейство. Не няма да се върна в ГЕРБ. Това е доста ясно и мощно декларирано, тъй като това ще бъде изменничество към „ Републиканци за България “, ние ще бъдем доста мощна опция на това, което се заформи в смесените райони. Няма война в Родопите сред ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Това сподели ръководителят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов в предаването „ Денят “ с Веселин Дремджиев по TV 1 и ТV+ по отношение на изявлението на премиера Борисов, че връзките им са като на разведена двойка.

Попитан има ли опасения, че ще го последва ориста на Слави Трифонов при вписването на партията му, той съобщи, че не се тормози за регистрацията на „ Републиканци за България “ в Софийски градски съд, тъй като нямат нищо незаконно и са спазени всички конституционни условия. 

Относно ветото на президента над Изборния кодекс Цветанов съобщи, че самият факт, че единствено преди  дни ръководителят на ЦИК Стефка Стоева е напуснала е знак на противоречие за делегираните права и отговорности на комисията.

Никъде в дебата, който липсваше нямаше оценка на влияние. При привършване заема на доверие от българското общество предварителните избори са единственото решение, съобщи Цветанов, пише topnovini.bg.

След като му беше пуснат запис на ръководителя на националното заседание Цвета Караянчева, която разяснява триумфите реализирани от държавното управление и Борисов с изявлението и „ Ходи пешком бе, върви пешком – това е ситуацията “, Цветанов сподели, че е неприемливо за ръководителят на българския да се държи по този начин. Усилията за градежа на метрото са сложни на българския и европейския поданик.  „ Подобни изкзвания уронват престижа на парламентарната институция “ , безапелационен е Цветанов.

На въпрос в случай че Борисов бъде отхвърлен остават Пеевски и Гешев, належащо ли е и по какъв начин ще бъдат отстранени Цветанов съобщи, че мощният резултат, който могат да реализират десните партии ще докара до това да нямат въздействие върху статуквото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР