снимка БулфотоНай-голямото престъпление на ГЕРБ е, че изби хиляди животни

...
снимка БулфотоНай-голямото престъпление на ГЕРБ е, че изби хиляди животни
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ избиха 40 000 животни без причина, това е престъпление

снимка Булфото

Най-голямото закононарушение на ГЕРБ е, че мазета хиляди животни без причина. Това разяснява на специфична конференция Корнелия Нинова. Срещата с публицисти бе по повод окончателното решение на 5-членен състав на Върховния административен съд по казуса „ Чума “ по животните в Странджа, съобщи.

" Масовото изтребване на животни е едно от най-големите закононарушения в ръководството на ГЕРБ през миналите мандати. Второто е правотата на БСП, когато сме поредни, аргументирани и покрай хората, истината става ясно. А тя е 40 000 животни бяха убити. По решение на Върховния административен съд - без причина ", съобщи водачът на партията Корнелия Нинова пред публицисти.

По думите ѝ стотици фамилии са останали без занаят, района се е обезлюдил и никой не е понесъл отговорност за това действие.

" Ние няма да оставим нещата по този начин – единствено с констатация. Разполагаме със стенограма от Народно събрание, от която проличава кой по това време каква позиция заемаше, разполагаме с десетки доказателства, които ще представим на прокуратурата. Ще ги предоставим и на Европейската прокуратура, тъй като имаше и присвояване на европейски средства ", уточни Нинова. 

Тя акцентира, че от БСП искат разследваме и справедливи присъди за забърканите по случая длъжностни лица.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР