снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист е поставен под номер 4 в

...
снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист е поставен под номер 4 в
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу представител на Беларус във Вашингтон

снимка: Булфото

Най-добрият български тенисист е подложен под номер 4 в схемата.

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на ATP 500 шампионата във Вашингтон с мач против Иля Ивашка или Егор Герасимов. Това стана ясно след изтеглянето на жребия за главната скица на шампионата в американската столица, който ще се организира в интервала 2-8 август, предава tenniskafe.com.

Българинът е подложен под №4 и в качеството си на подобен се класира без игра за втори кръг, където ще чака някой от двамата белоруски тенисисти. До момента Димитров не се е изправял против Герасимов, до момента в който с Ивашка е играл единствено един път – на шампионата в Женева тази година, като първата ни ракета завоюва дуела с 6-4, 6-4.

Потенциалният противник на Димитров на осминафинала ще бъде някой всред Макензи Макдоналд, Ник Кирьос или Беноа Пер, а на полуфинал международният №21 би могъл да се изправи против лидера на схемата Рафаел Надал.

Самият Надал ще стартира присъединяване си в конкуренцията против Джак Сок или Йошихито Нишиока, а при възможен триумф негов конкурент на осминафинала ще бъде някой всред Тенис Сандгрен, Джеймс Дъкуърт или Лойд Харис.

Поставеният под №2 Феликс Оже-Алиасим чака Андреас Сепи или квалификант във втори кръг, а третият в схемата Алекс Де Минор започва против Стив Джонсън или квалификант.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР