Снимка: БулфотоНа територията на курортното селище Банско има около 200

...
Снимка: БулфотоНа територията на курортното селище Банско има около 200
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Чуждестранните туристи имат 24 часа да напуснат Банско

Снимка: Булфото

На територията на курортното населено място Банско има към 200 задгранични туристи. Вече сме се свързали с посланиците на съответните страни, откъдето са туристите. Техните жители ще могат до 24 часа да изоставен града. Това сподели вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева по време на ексклузивен брифинг в Министерски съвет, написа Novini.bg.

" Всички останали ще бъдат сложени под карантина ", добави тя.

" Днес са напуснали две групи туристи от Англия. Има израелски туристи, които  също напущат. Има останали малко задгранични туристи. Ще осигурим следено изнасяне на задгранични туристи към летищата ", разяснява тя.

Заболелите в Банско се усилват. Днес към този момент има позитивна проба на служащ на лифта, на хазяина на 78-годишния болен англичанин, който е в болничното заведение в Благоевград. Ски учителя в Троян също е с банска връзка. Първият случай в Банско бе на 9-годишно дете от Англия.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР