Снимка БулфотоНа обществеността е ясно, че ще има предсрочни парламентарни

...
Снимка БулфотоНа обществеността е ясно, че ще има предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Изненада: Депутат от БСП похвали Бойко Борисов! Бил истински…

Снимка Булфото

На обществеността е ясно, че ще има предварителни парламентарни избори. Причината за изключителния избор за Народно заседание ще бъдат несъгласията в обединението Обединени патриоти, както и сред дребната коалиция и ГЕРБ. Това съобщи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3 депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.

Той обаче не уточни по кое време ще се проведат изборите за законодатели.

Гечев добави, че минаването на част от " Турски поток " през страната ни е било част от предизборната акция на ГЕРБ. 

" Тук аз мога да похваля премиера Бойко Борисов за това, че назовава секторът, който ще премине пред нашата татковина " Български ". Това е патриотично ", уточни Гечев.

Със сигурност Българска социалистическа партия ще има мощен коз за кметските избори. Нещата в Столична община не вървят. Хората се умориха от Йорданка Фандъкова. Станахме очевидци и на съществени кавги с ремонт на ремонта и се оказа, че царят е гол. Твърденията, че София се ръководи добре се оказаха погрешни, сподели още Румен Гечев.

На фона на сривовете в София, както и общия срив на ръководството, явно имаме извънредно удобна конюнктура да спечелим. Всеки един от Мая Мнаолова, Елена Йончева и Георги Свиленски са потвърдени експерти. Всяка партия подхожда демократични, ще чуване претендентите, ще забележим стратегиите им и ще решим. След като партията реши, коя е кандидатурата ще опитам да оказа помощ. Точно Мая Манолова беше едно от мощните остриета на Българска социалистическа партия, тя не е напуснала Българска социалистическа партия по други аргументи, а поради това, че е станала омбудсман. Тя е израснала с партията, сподели още той.

Цялата българска общност счита, че ще има предварителни избори. Страшното е, че има непреодолими несъгласия в обединението. Техните кавги стават пред очите на целия парламент. Няма никаква стратегия, те се намират в мъка. Изглеждат ми като политици, наказани на гибел в най-близко време, безапелационен беше Гечев.

Тази година имаше напредък към 3 %. Трябва да има затова и повече средства. Трагедията е наливането на пари в нереформирани браншове. Според обществото опазването на здравето е трагично. ГЕРБ налива пари в система, в която дънакоплатците заплащат от ден на ден пари. Или в образованието. Какъв е смисъла да бълваме адвокати, откакто нямаме инженери. Ние харчим парите си за специалности, които изчезват от България и харчат парите си другаде. Ние предлагаме наливането на пари в тези сфери да става след тяхното реформиране, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

При централизираното обмисляне, в никакъв случай не е имало пенсионен фонд, защото системата е работела по радикално друг метод. Питайте родителите си дали е имало закъснение на пенсии. Нашите баби и дядовци даваха пари и ни помагаха. Сега никой от пенсионерите, не може да си разреши да ни оказва помощ, все гледаме да не измръзнат и да има какво да ядат. Пенсионерите желаят заслужено да им се вдигнат пенсиите, те са съдействали доста за брутният вътрешен артикул, сподели Румен Гечев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР