снимка: БулфотоНа много места сутринта ще има температури близки и

...
снимка: БулфотоНа много места сутринта ще има температури близки и
Коментари Харесай

До 12 градуса в неделя

снимка: Булфото

На доста места сутринта ще има температури близки и малко под нулата. През деня обаче ще се затопли.

Максималните едва ще се покачат и ще са в интервала от 7° до 12°, в София - към 7°. Вятърът ще отслабне и за разлика от през днешния ден, на следващия ден ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. В Източна България ще духа слаб северен вятър.

В планините повече облаци ще има в утринните часове, само че след обяд ще бъде слънчево и по-топло от през днешния ден с оптимални температури по най-високите върхове към минус 2°.

В планинските курорти - от 1° до 6°. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който през втората половина на деня ще се ориентира от северозапад.

В по-голямата част от Европа също ще доминира слънчево време.
С превалявания от сняг ще бъде в северните елементи от континента, а дъжд ще вали в Полша, Германия, както и в Европейска Русия. Ще продължат преваляванията и в южните региони от Апенините.

По-топло и най-вече слънчево ще бъде на следващия ден и на Балканите. По-значителна ще се задържи облачността над Гърция, само че ще е съвсем без превалявания, предава Българска национална телевизия.

У нас, при започване на новата седмица облачността краткотрайно ще се усили. Дневните температури ще се покачат, само че ще бъде прохладно. Във вторник вятърът на всички места ще отслабне и през идващите два дни ще бъде съвсем безшумно.

В равнинните елементи от страната заран на доста места ще е мъгливо, само че денем в множеството региони видимостта ще се усъвършенства до най-вече слънчево време. В планинските региони ще бъде слънчево, стоплянето там ще продължи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР