снимка БулфотоНа две години затвор е осъден мъж, задигнал автомобил.

...
снимка БулфотоНа две години затвор е осъден мъж, задигнал автомобил.
Коментари Харесай

Две години затвор за мъж, задигнал автомобил

снимка Булфото

На две години затвор е наказан мъж, отмъкнал автомобил. Кражбата е станала на 6 януари 2018 година към 4:30 часа на пътя сред селата Вирове и Габровница в Монтанско.  52-годишен мъж със приблизително обучение, незает и 19 пъти осъждан, свалил със мощ от колата му притежателят на " Фолксваген Голф " на стойност 570 лв. и я подкарал. За отнемането била използвана мощ – подсъдимият издърпал принудително притежателя от шофьорското място, съобщи.

За подобен вид закононарушение Наказателният кодекс планува от 3 до 12 години кражлишаване от независимост, написа " 24 часа ".  Пред съда подсъдимият се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за две години затвор, което да бъде изтърпяно дейно при първичен " строг` режим. Книжката на подсъдимия ще бъде отнета за период от 2 години.

Причинените имуществени вреди са възобновени. Съдът разпореди на подсъдимия и да заплати 128 лв. разходи по делото за експертиза, в интерес на ОД на Министерство на вътрешните работи – Монтана.

Решението на съда е дефинитивно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР