снимка БулфотоНа днешното си заседание в парламента депутатите трябва да

...
снимка БулфотоНа днешното си заседание в парламента депутатите трябва да
Коментари Харесай

На днешното си заседание депутатите трябва да сформират 22 постоянни комисии

снимка Булфото

На днешното си съвещание в Народното събрание депутатите би трябвало да образуват 22 непрекъснати комисии. 

Очаква се депутатите да изслушат министъра на образованието за подготовката на просветителните институции за посрещане на новата образователна година в изискванията на пандемия, съобщи настоящо.ком.

В проекта за  програма е включено и чуване на министъра на енергетиката поради изминал период за транспониране на Директива 2018/2011/ЕО, както и на министъра на превоза за концесията на летище София.

Седмичната стратегия на Народното събрание планува още чуване на министъра на околната среда по отношение на вноса, съхранението и оползотворяването на битови, рискови боклуци и артикули от тях, както и оправянето с казуса с противозаконните сметища; на изпълнителния шеф на Изпълнителната организация по горите Александър Дунчев за ръководството на ловните стопанства, ловните бази и договорите за ръководството на ловните територии в Република Българи.

Планира се депутатите да обсъдят план на решение за правене и показване на доклад на КЕВР по отношение на осъществяването на бизнес-планове на ВиК операторите за интервала 2017-2020 година и одобряването на бизнес-плановете им за 2022-2026 година

В петък парламентарният контрол ще стартира от 9.00 ч. с разисквания по питането от народните представители Велизар Шаламанов и Калоян Янков към министъра на защитата по отношение на реализация на Програма за развиване на отбранителните качества на въоръжените сили на Република България 2032 и оценка на осъществяването на Програма за развиване на отбранителните качества на въоръжените ни сили.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР