Снимка: БулфотоНа 9 март около 13:00 часа, в гр. Девня,

...
Снимка: БулфотоНа 9 март около 13:00 часа, в гр. Девня,
Коментари Харесай

Обеден екшън в Девня: Полицаи гонят мъж и стрелят по него. Той…

Снимка: Булфото

На 9 март към 13:00 часа, в гр. Девня, на ул. „ Петрича ”, полицейски екип вижда  „ Понтиак ”, който се движи по улицата и стопира пред адрес там. Полицейските чиновници се насочват към автомобила за осъществяване на инспекция, като при типа им лидерът му внезапно потегля.

Автомобилът е открит още веднъж в региона на ЖП гара – Девня, когато лидерът му слиза и побягва. Последват предизвестия от страна на полицейските чиновници и апели да спре, само че мъжът не се преценява с техните разпоредби.

Един от полицейските чиновници създава два изстрела във въздуха, само че мъжът продължа да бяга, следва изстрел към него в безвредна зона. Лицето още веднъж не стопира, а се укрива на покрива на изоставена сграда.

Малко по-късно е арестуван О.А. (30 г.) от Девня, добре прочут на органите на реда, недееспособен и неведнъж осъждан. Същият е отведен в болнично зеведение, където е прегледан, открито е, че няма тежки контузии и е освободен.

По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Образувано е също следствено дело. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР