Снимка: БулфотоНа 30 юли е подаден сигнал за кражба на

...
Снимка: БулфотоНа 30 юли е подаден сигнал за кражба на
Коментари Харесай

Крадат кабели в Морската градина във Варна. Полицията е...

Снимка: Булфото

На 30 юли е подаден сигнал за кражба на електрозахранващ кабел, намиращ се в Приморския парк на Варна.

След извършени незабавни дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е Т.М. (36 г.) от с. Звездица, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Разбра се ощеи, че е оголен причинителят на кражба във Варна. На 4 юли е формирано досъдебно произвеждане за кражба на раница, осъществена в заведение за хранене в ж.к. Младост.

Това е К.К. (37 г.) от с. Неофит Рилски, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. Материалите по случая са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. 

Междувременно на 28 юли към 23:45 часа, в к.к. Златни пясъци, при осъществяване на полицейска инспекция на М.Г. (35 г.) от Силистра, е открито, че същият държи в себе си кутийка, съдържаща бяло твърдо вещество. Направената експертна информация открива, че се касае за амфетамин с тегло 7,23 гр.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. М.Г. е арестуван за период до 24 часа. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР