Снимка: БулфотоНа 24 октомври 2019 г. във Върховната касационна прокуратура

...
Снимка: БулфотоНа 24 октомври 2019 г. във Върховната касационна прокуратура
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата не откри никакви доказателства срещу Иван Гешев по сигнал на Боец

Снимка: Булфото

На 24 октомври 2019 година във Върховната касационна прокуратура бе импортиран сигнал от ръководителя на Групово дело " Боец " Георги Георгиев за осъществени закононарушения против правораздаването от Иван Гешев, заместник-главен прокурор при ВКП, написа Novini.bg.

Това оповестиха от пресцентъра на Специализираната прокуратура. На 30 октомври 2019 година сигналът бе изпратен по подготвеност на Специализираната прокуратура за инспекция на изнесените в сигнала данни. Въз основа на осъществената персонална инспекция от наблюдаващия прокурор, на който е предоставена, на 11 октомври 2019 година е предписан отвод за формиране на досъдебно произвеждане срещу Иван Гешев поради липса на каквито и да било доказателства за осъществено от него закононарушение.

Сигналът на " Боец " е учреден на обява на уеб страницата " Бивол ". Копие от отхвърли е изпратено и на жалбоподателите на посочения от тях адрес.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР