снимка БулфотоМежду 80 и 100 лева на ден струва почивката

...
снимка БулфотоМежду 80 и 100 лева на ден струва почивката
Коментари Харесай

Между 80 и 100 лева на ден струва почивката на родното море

снимка Булфото

Между 80 и 100 лв. дневно коства почивката на родното море това лято.

Хотели на Златни пясъци всеобщо оферират до 35% отстъпка за записвания, направени до 30 юни и даже до края на първата седмица на юли. Така нощувка с всичко включено в цената тук-там пада до 65 лева в топ сезон и до 49 лева - в случай че е единствено със закуска, съобщи dnes.bg.

Отдихът през август в всеобщия случай излиза сред 80 и 100 лева дневно, като в долната граница попадат и предложения за ултра ол инклузив.

Анулацията без загуба на пари за клиента е сведена до 3-5 дни преди началната дата на почивката.

Причина за дребното посетители са както интернационалните ограничавания, свързани с пандемията, по този начин и нестабилното време. На плажовете въпреки всичко има румънци, поляци, чехи, а през почивните дни и българи.

Хотелиерите чакат раздвижване от тази седмица, когато потеглят чартърите от Германия.

“Макар и малко, те са продадени за съвсем целия юли. Надеждите са този месец и август да оправят ненапълно салдото, само че обстановката е доста динамична и не е изключено сезон 2021 да завърши по-зле от миналогодишния ”, разяснява проф. Стоян Маринов, член на УС на Варненската туристическа камара, представен от " Труд ".

Като тежък проблем той уточни кадровия недостиг. Това лято с изключение на молдовци, украинци и киргистанци, край Варна ще работят и турци. Повечето са студенти от погранични университети, наети като готвачи. Те идват у нас по “Еразъм+ " и с изключение на отпуснатата от програмата прехрана, ще получават възнаграждение от хотелите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР