Снимка: БулфотоМайката на Николай Русинов-Чеци – Емилия, ходи редовно в

...
Снимка: БулфотоМайката на Николай Русинов-Чеци – Емилия, ходи редовно в
Коментари Харесай

Убиецът на Яна – Чеци, се оказа мамино синче! Подлуди затвора с мрънкането си, а майка му редовно влиза там, за да му оправя…

Снимка: Булфото

Майката на Николай Русинов-Чеци – Емилия, върви постоянно в пандиза, с цел да прави зъбите му. Основният мотив бил. Че наказаният на 20 години решетки за убийството на Яна Кръстева не се доверявал на зъболекаря на тюрмата, оповестява „ Телеграф “, базирайки се на осведомени източници от затворническата администрация.
 

След като присъдата на Русинов влезе в действие напролет, той беше изместен от ареста към Централния софийски затвор в затворническото общежитие „ Кремиковци “ и по този начин бе разграничен от своята приятелка, различен жесток палач, само че на дете – Герман Костин. Двамата бяха неразделни, като Чеци го раздаваше преводач на Костин.
 
Двамата заливаха магистратите с десетки каузи, с цел да изкарат някой лев. Сега Чеци още веднъж е завел дело, като този път се жали от неприятните условия в пандиза, поради които се бил депресирал. Представя се за обществено слаб, с цел да бъде освободен от държавните такси по делата, само че желае компенсации в размер на хиляди левове.
 
В същото време пък пръска парите, които сестра му му праща от ЮАР. На хартия наказаният палач действително няма никаква благосъстоятелност на свое име, защото е трансферирал всичкото си имущество. Стандартна хватка, която се ползва от редица нарушители още по време на процеса, тъй че да не заплащат компенсации, ако бъдат приети за отговорни.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР