Снимка БулфотоМалък Сечко идва след дни и синоптиците разкриха какво

...
Снимка БулфотоМалък Сечко идва след дни и синоптиците разкриха какво
Коментари Харесай

Температурите през февруари - от минус 13 до 22 градуса

Снимка Булфото

Малък Сечко идва след дни и синоптиците разкриха какво време ни чака през идващия месец. И тази година Малък Сечко няма да изневери на нрава си, ще е придирчив само че не и пикантен, предвиждат синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология. Времето ще е изменчиво, най-ниските температури ще бъдат сред минус 13 и минус 8 градуса, а най-високите – сред 17 и 22 градуса.

През първото десетдневие времето ще остане с нараснала динамичност, приблизително за интервала температурите ще са по-високи от междинните. Месецът ще стартира с прохладно време и със слаби превалявания, в равнинната част от страната най-вече от дъжд, а температурите едва ще се намалят.

Впоследствие още веднъж ще се затопли и към средата на десетдневието ще бъде много по-топло от нормалното. Ще е без превалявания, с раздрана облачност. Вероятност за превалявания, последвани и от краткотрайно намаляване на температурите, има още веднъж към края на десетдневието. Ще има и дъжд, и сняг, само че вероятността да се задържа снежната завивка е дребна.

През второто десетдневие на февруари температурите ще се намалят още и ще станат близки до нормалните. Ще има и чести превалявания, с по-голяма възможност при започване на десетдневието, към 14-15 февруари, към 18 февруари и към 20 февруари. Отново ще има и дъжд, и сняг, само че без трайна снежна завивка.

През последното десетдневие ще се задържи динамично и изменчиво време, с температури още веднъж по-високи от нормалните. Вероятност за превалявания има при започване на интервала и към края на месеца, написа tvn.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР