снимка: БулфотоМаксималните температури ще са между 5° и 10°.През нощта

...
снимка: БулфотоМаксималните температури ще са между 5° и 10°.През нощта
Коментари Харесай

Облачно, но с по-високи температури в петък

снимка: Булфото

Максималните температури ще са сред 5° и 10°.

През нощта против събота от запад ще стартират превалявания.

През нощта и на следващия ден облачността ще е забележителна, с краткотрайни разкъсвания в следобедните часове. Сутринта ще бъде относително студено, температурите ще са най-вече сред минус 6° и минус 1°, в обособени региони и по-ниски – до към минус 8°. През деня ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад и с него дневните температури ще се покачат, оптималните ще са сред 5° и 10°. През нощта против събота от запад ще стартират превалявания, най-вече от дъжд и ще има условия за поледици. В София минималната температура ще е към минус 4°, а оптималната – към 7°.

В планините облачността ще е забележителна, с краткотрайни разкъсвания в следобедните часове. Почти без превалявания. Ще духа сдържан до мощен западен вятър, който по здрач ще се ориентира от юг-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, с краткотрайни разкъсвания в следобедните часове. Ще духа сдържан вятър от юг-югозапад и ще се затопли. Максималните температури ще са 5°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Температурата на морската вода е 7°-9°.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 44 мин. и залязва в 17 ч. и 36 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 52 мин. Луната залязва в 08 ч. и 27 мин. и изгрява в 18 ч. и 17 мин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР