снимка: БулфотоМаксималните температури ще са между 29° и 34°, малко

...
снимка: БулфотоМаксималните температури ще са между 29° и 34°, малко
Коментари Харесай

Слънчево и много горещо в следващите дни

снимка: Булфото

Максималните температури ще са сред 29° и 34°, малко по-ниски по морския бряг - сред 26° и 28°.

Слънчево време ни чака и в околните дни, а в сряда и четвъртък се чака оптималните температури тук-там да доближат и надвишават 39°.
И на следващия ден над страната ще е слънчево, след обяд над югозападните региони с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания.

Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. 

Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.

Предимно слънчево ще е и в планините. След обяд над масивите от Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали.

Облачно и дъждовно ще е времето на доста места в Западна и Северна Европа. Предимно слънчево ще бъде в Централните и Южни елементи на Континента, в това число и на Балканите.

У нас и в околните дни ще доминира слънчево време, с повече облаци в следобедните часове, когато има възможност и за изолирани краткотрайни превалявания. Ще бъде все по-горещо, изключително в сряда и четвъртък, когато оптималните температури тук-там ще доближат 39°.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР