Снимка: БулфотоМакедонският премиер Зоран Заев подчерта, че гражданите са наясно,

...
Снимка: БулфотоМакедонският премиер Зоран Заев подчерта, че гражданите са наясно,
Коментари Харесай

Заев: Ако ВМРО-ДПМНЕ се върне на власт, ще има кавги с Борисов и Мицотакис

Снимка: Булфото

Македонският министър председател Зоран Заев акцентира, че жителите са наясно, че в случай че ВМРО-ДПМНЕ се върне на власт, вкъщи ще зародят нови междуетнически борби и нови кавги с Гърция и България, написа БГНЕС.

„ Доказателство и безспорен факт е, че има нула албанци, които ще гласоподават за тях, както демонстрират всички анкети. Гражданите знаят какво значи този риск.  Второто нещо са незабавни кавги с Мицотакис и Борисов, ново несъгласие, нови горчивини, ново запушване в калта и застой на едно място “, акцентира Заев.

Гражданите знаят, добави той, че сме на прав път и няма различен метод.

„ Същността на политиките оказва директно въздействие върху жителите, които са нашите гласоподаватели.  Убеден съм, че ще получа нов мандат за министър председател , тъй като политиките, които организираме, са ориентирани към страната “, сподели министър председателят Зоран Заев на днешното съвещание на Народното събрание, отдадено на парламентарните въпроси.

„ Няколко пъти съм казвал, че разликата сред СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ в предварителните избори ще бъде от 60 до 120 000 гласа.  Това е неоспорим факт и в този момент го удостоверява последната анкета “, сподели Заев. 

Той уточни, че МЦМС, изготвила анкетата, е неправителствена организация, финансирана от интернационалните институции и е построила своята известност и доверие през годините.
 

Премиерът се обърна към опозиционния водач с предлагането оня, който загуби на изборите, да се откаже от политиката.

„ Моята упоритост не е да съм народен представител. Амбицията ми е – да диря почтен мандат, в който ще се решат главните проблеми на страната и интеграцията ще е приключен въпрос.  Убеден съм, че ще получа нов премиерски мандат, тъй като политиките, които организираме, са откровени, държавно насочени и нямаме предубеждения. Няма повече секрети, всичко се знае в страната. Променете политиките си, с цел да не останете в съпротива за по-дълго “, акцентира Заев в послание към опозиционните страни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР