Снимка: БулфотоМъж от пазарджишкия квартал Изток е задържан заради посегателство

...
Снимка: БулфотоМъж от пазарджишкия квартал Изток е задържан заради посегателство
Коментари Харесай

Биха лекар от Спешното в Пазарджик

Снимка: Булфото

Мъж от пазарджишкия квартал „ Изток ” е арестуван поради посягане над доктор от „ Спешното поделение ” при МБАЛ-Пазарджик, оповестиха от пресцентъра на полицията в града. 

Случката се разиграла нощес малко преди 22.00 часа в помещение на отделението. Двама гости имали сдърпване с охранител от болничното заведение, който им направил забележка, написа Novini.bg.

Разпрата обаче се разгорещила и виждайки протичащото се дежурен доктор от „ Спешното поделение ” изразил своето отвращение. Той подкрепил дейностите на охранителя. Тогава единият от афектираните мъже нанесъл удари на лекаря.

Незабавно на мястото дошъл дежурен автопатрул при полицейското ръководство в Пазарджик. Униформените задържали нападателя, който се оказал 34-годишният С.С. – гражданин на пазарджишкия квартал „ Изток ”. За наслада медикът не е съществено потърпевш. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Припомняме, че единствено преди 3 дни трима души набиха медици от " Спешна помощ " в Ихтиман. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР