Снимка: БулфотоМъж е загинал при пътен инцидент на път I-

...
Снимка: БулфотоМъж е загинал при пътен инцидент на път I-
Коментари Харесай

Мъж е загинал при челен сблъсък на пътя до Елхово

Снимка: Булфото

Мъж е умрял при пътен случай на път I- 7, след Елхово. Сигналът е подаден малко след 6.30 часа, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

``
реклама

По първични данни на път I- 7 (след град Елхово в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт – Лесово) са се блъснали лек и тежкотоварен автомобил. В резултат на удара е умрял лидерът на лекия автомобил, написа Канал 3.бг.

Към момента на местопроизшествието се правят процесуално следствени дейности. Движението в сектора е лимитирано и се контролира от чиновници на " Пътна полиция “.

Товарните коли е належащо да изчакат краткотрайно на място, а водачите на леки коли могат да употребяват обходен маршрут: Княжево – Тополовград – Голям Манастир – Малък Манастир – Изгрев - Елхово, спазвайки напътствията на пътните служител на реда.

Заради произшествия тази заран има усложнение в придвижването в Северна България. Временно придвижването по път I-1 Видин-Монтана, в региона на Смоляновци е лимитирано за всички МПС заради аварирал ТИР. Обходен маршрут по път III-114 и III-112 Монтана – Ружинци – Тополовец – Видин и назад.

Главен път Велико Търново – Русе, в региона на с. Поликраище краткотрайно е затворен за придвижване. В сектора са се блъснали два товарни автомобила. Пострадали няма. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР