Снимка: БулфотоЛудогорец стартира с инфарктна победа в първия мач от

...
Снимка: БулфотоЛудогорец стартира с инфарктна победа в първия мач от
Коментари Харесай

Лудогорец стартира с инфарктна победа в предварителната фаза на Шампионската лига

Снимка: Булфото

Лудогорец започва с инфарктна победа в първия мач от квалификациите за Шампионската лига. Разградчани биха с 1:0 Шахтьор Солигорск от Украйна, като единственото попадение падна във втората минута на даденото от съдията продължение. Вкара го Каули Оливейра.

На два пъти преди този момент гредите стопираха " орлите " след удари на Кирил Десподов и Оливие Вердон. В 80-ата минута пък гол на Пиерос Сотириу бе анулиран поради засада.

Реваншът е след седмица на безпристрастен терен в Белград.

Преди срещата Козмин Моци, Светослав Дяков и Владислав Стоянов бяха публично изпратени от клуба. Моци и Стоянов остават на работа в клуба, до момента в който Дяков мина в Пирин. 

Ако се оправи с Шахтьор, родният първенец ще има за противник спечелилия от двойката Шкендия - Мура във втория кръг на Шампионска лига. Вчера Мура реализира минимална победа с 1:0 като посетител на македонците. 

Ако пък отпадне още на тази фаза, Лудогорец ще продължи във втория кръг на Лигата на конференциите, където чака изгубилия сред люксембурския Фола и гибралтарския Линкълн Ред Импс. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР