Снимка: БулфотоЛидерът на Евро-атлантическия клуб и бивш зам.-председател в ГЕРБ Цветан

...
Снимка: БулфотоЛидерът на Евро-атлантическия клуб и бивш зам.-председател в ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Цветанов: Ръководството на ГЕРБ губи опорни точки, действа първосигнално

Снимка: Булфото

Лидерът на Евро-атлантическия клуб и някогашен зам.-председател в ГЕРБ Цветан Цветанов отправи рецензия към решението на ръководещата партия да събере актива през вчерашния ден в " София Тех Парк ".

На срещата имаше разправии сред последователи и съперници на ГЕРБ, имаше и спречквания с публицисти, написа Novini.bg. 

Според някогашния втори в ГЕРБ е имало нападателно държание от членове на партията, които уронват престижа й. Мнението си Цветанов изрази във фейсбук.

" За мен е неразбираемо и недопустимо агресивното поведение на обособени лица от ГЕРБ по отношение на публицисти и общественици. Това е непредизвикано тъпчене на обикновени демократични права и то в изискванията на изострена от митингите социална конюнктура. Волю-неволю срамът от безобразията беше " пришит " и на честните и честни членове и симпатизанти на ГЕРБ, участвали на сбирката ", споделя той.

И даже е по-остър в мнението си, че: " Ръководството на ГЕРБ явно губи опорни точки и работи първосигнално, само че би трябвало ли редовите членове и симпатизанти на ГЕРБ да заплащат цената на нечие главозамайване и боязън? ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР