Снимка БулфотоЛидерът на ДПС коментира отношенията си с един от

...
Снимка БулфотоЛидерът на ДПС коментира отношенията си с един от
Коментари Харесай

Карадайъ: Делян Пеевски ми е личен приятел, ние се познаваме от 2001 година с него

Снимка Булфото

Лидерът на Движение за права и свободи разяснява връзките си с един от най-коментираните хора в България. Делян Пеевски ми е персонален другар, ние се познаваме от 2001 година с него. Г-н Пеевски в никакъв случай не е бил част от Движение за права и свободи и в никакъв случай не е взел участие във взимането на политическите решения в Движение за права и свободи, тъй като Движение за права и свободи действа според решенията на своите групови органи. Това съобщи водачът на партията Мустафа Карадайъ.

„ Г- н Пеевски не е бил член на Движение за права и свободи, само че той е мой другар и един от околните хора до Движение за права и свободи от 2008 година, той стана част от гражданската квота и интензивно сме работили в отбрана на демокрацията в България и евроатлантическата ориентировка на България. Но има една група в България, която аз назовавам „ проведена незаконна група “, които водят война с нас най-много след 99 година и това, което вършат го лепят като етикет на нас и ни основават облик като партия. Говоря за Прокопиев и кръга „ Капитал “. “ бе безапелационен Карадайъ.

Той добави за тях „ С анти-ДПС акция унищожиха достоверното дясно в България, унищожиха Съюз на демократичните сили. Те са неосъществени в края комунистическия интервал, абонирани след рухването на комунизма за дясното в България, опитите им за политически инженери на политическия терен. Но единствено в кабинетите на Борисов имат над 20 министри без значение че не печелят избори. “

„ С анти-ДПС акция сътвориха ГЕРБ и с анти-ДПС акция ще изчезнат от политическия терен. За да можем ние да си формираме нашето държание, отношение и позиция към който и да е, ние ще го създадем единствено осведомени и рационални, до момента в който няма обстоятелства и доказателства, а има едни изказвания, господин Пеевски е другар на Движение за права и свободи и той има този облик точно, тъй като е другар на Движение за права и свободи. Ние не си изхвърляме приятелите на база изказвания, а в противен случай вършим политика на база обстоятелства, а не на внушения “, акцентира Карадайъ, пише .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР