Снимка БулфотоЛидерът на БСП обяви кога ще вземат решение дали

...
Снимка БулфотоЛидерът на БСП обяви кога ще вземат решение дали
Коментари Харесай

Нинова: БСП ще реши дали да подкрепи кабинет на ИТН, след като чуе имената на министрите

Снимка Булфото

Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи по кое време ще вземат решение дали да поддържат държавно управление на " ИТН ". БСП ще реши дали да поддържа кабинет на „ ИТН ”, откакто чуе имената на кандидат-министрите. Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на левицата Корнелия Нинова.

Тя бе безапелационна, че партията й ще постави всички нужни старания, с цел да бъде образувано държавно управление. „ Още едни избори не са положителни нито за България, нито за българските жители ”, съобщи Нинова.

Тя изброи и целите на Българска социалистическа партия, които са получили поддръжка и от Има Такъв Народ при диалозите сред експертните групи на двете обединения, написа nova.bg.

„ Има Такъв Народ ни поддържаха за осем целта, на които ние държим през годините и сме ги внасяли като законодателни начинания:

- Държавата да ускори ролята си на регулатор и помощник;
- Намаляване на режимите, които са в тежест на дребния и междинен бизнес;
- Изготвяне на национална карта за обучение и стопанска система, тъй че да се задоволят нуждите от фрагменти на българските фирми;
- Намаляване на районните различия;
- Част от налозите да остават разполагаем на общините;
- Да се подкрепи износът
- Бъдещото държавно управление да изиска от Брюксел удължение на периода за Мини „ Марица изток ”;
- Запазване на нуклеарната енергетика ”.

Нинова разгласи още, че левицата е изпратила писмени предложения за диалози до " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Все още нямало публични отговори.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР