Снимка БулфотоЛекари от двете университетски болници Пирогов и Майчин дом

...
Снимка БулфотоЛекари от двете университетски болници Пирогов и Майчин дом
Коментари Харесай

Бебе на пострадала в катастрофа се роди преждевременно, спасиха го лекари от Пирогов и Майчин дом

Снимка Булфото

Лекари от двете академични лечебни заведения " Пирогов " и " Майчин дом " изродиха прибързано по неотложност бебе на ранена в злополука родилка, заяви offnews.bg .

``
реклама

21-годишната бременна потърпевша тежко при пътно-транспортно произшествие сред две коли на 10 март. Докарана е в „ Пирогов " с заплаха за живота. Екипът на Централна реанимация стабилизира положението й. За да бъде избавено бебето й, което е едвам в 28-ма гестационна седмица, се образува взаимен екип сред акушер-гинеколози от Майчин дом и Пирогов. Лекарите вършат всичко, което е по силите им и след продължителна интервенция израждат момче с тегло 1300 гр., 39 см.

Майката и детето са настанени за интензивно лекуване и интензивно наблюдаване в реанимациите на двете лечебни заведения.

За последните 6 месеца това е вторият случай на взаимни ограничения на двете лечебни заведения за незабавна реакция при множествени контузии от автомобилни произшествия с бременни. Лекарите следят тревожната наклонност на зачестили случаи на потърпевши родилки при ПТП и се сплотяват в нуждата от взаимна самодейност за нараснало внимание и съблюдаване на разпоредбите за сигурност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР