Снимка: БулфотоЛавина от реакции от македонски официални представители предизвика вчера

...
Снимка: БулфотоЛавина от реакции от македонски официални представители предизвика вчера
Коментари Харесай

Скопски медии: Зоран Заев вярва, че ще бъде намерено решение с България

Снимка: Булфото

Лавина от реакции от македонски публични представители провокира през вчерашния ден изказването на българския вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов, че България ще блокира първата междуправителствена конференция на Република Северна Македония с Европейски Съюз, в случай че смесената комисия не реализира единодушие по отворените исторически въпроси, написа скопският вестник " Вечер ". Като цяло всички считат, че ще бъде открито общо решение с България в духа на другарството и с удостояване на Договора за добросъседство, отбелязва изданието, цитирансо от.

Премиерът Зоран Заев, гостувайки на националната телевизия, изрази убеденост, че ще бъде открито решение с България и двете страни ще излязат спечелили.

Историята е значима, само че тя би трябвало да бъде насочна точка за бъдещето, декларирал Заев.

Показахме, че имаме потенциал за решение на въпросите. Решихме три глави, пет исторически персони, шестата историческа персона е Гоце Делчев, споделил Заев. Той изразил убеденост, че в интервала, който следва, бързо ще бъде открито решение с България, написа в. " Слободен щемпел ".

Зоран Заев разгласи четвърти пакет ограничения в помощ на стопанската система, написа още " Слободен щемпел ". Държавата, съобщи Заев в изявление за МРТ, има пари, с цел да разгласи четвърти пакет ограничения, като освен това не се бавят пенсии, заплати, обществени помощи, прехвърлянията към здравния фонд. В четвъртия пакет ограничения ще бъдат обхванати най-бедните, евентуално с платежни карти, ще има и тласъци към фирмите да връщат на работа уволнени чиновници.

" Независен весник " оповестява, че през последните 24 часа в Северна Македония са направени 1410 теста и са регистиррани 121 нови случаи на COVID-19. Починали са три пациенти. Броят на умрелите до момента от заболяването е 637, а броят на дейните случаи в страната е 1881. (Данните са настоящи към 10 септември - бел. ред.)

" Независен весник " помества огромен материал за митингите в България, който е озаглавен " Как България стана мафиотската страна на Европейски Съюз ". Два месеца българите пълнят улиците всяка вечер в символ на митинг, че олигархичната мафия е заробила страната и е разширила своя обсег надълбоко в институции, като правосъдна система, медии и служби за сигурност. Те желаят оставките на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, написа изданието. Много българи са ядосани, че техните вероятности и техните деца са блокирани в най-бедната страна на Европейски Съюз, където мафиотският хайлайф работи над закона, написа изданието.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР