Снимка БулфотоКриминално проявен бургазлия и неговата съпруга бяха арестувани, след

...
Снимка БулфотоКриминално проявен бургазлия и неговата съпруга бяха арестувани, след
Коментари Харесай

Светкавична акция на полицията! Закопчаха бургаско семейство, ужилило възрастна жена с 10 500 лв.

Снимка Булфото

Криминално проявен бургазлия и неговата брачна половинка бяха задържани, откакто излъгаха стара жена от с. Равнец и прибраха последните й спестявания от 10 500 лева Двамата работили по към този момент изпитаната скица, представяйки се за ченгета, които се нуждаят незабавно от парите, с цел да заловен в крачка алоизмамник, написа Флагман.бг.

78-годишната женица незабавно се вързала, събрала всичките си налични пари и ги предала на мнимия контрольор П. К. 57-годишният бургазлия отишъл до дома на бабата, с цел да вземе персонално парите. През това време той бил придружаван от брачната половинка си – М. К.

По-късно проверяващите съумели да локализират автомобила, с който се придвижвало фамилията – джип „ Нисан Патфайндър ”. Ченгетата претърсили автомобила, както и жилището на двойката в бургаския жк „ Зорница ”. Там са открити и част от парите на пенсионерката.

Разследващите към момента откриват дали брачната половинка на бургазлията е имала някаква роля при схемата или единствено е пътувала с него, когато е прибирал плячката.

Работата по цялостната незаконна активност на П. К. продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР