Снимка БулфотоКрай на детските надбавки за семейства, които не пращат

...
Снимка БулфотоКрай на детските надбавки за семейства, които не пращат
Коментари Харесай

Предложение: Семейства остават без надбавки, ако не пращат децата си на училище

Снимка Булфото

Край на детските надбавки за фамилии, които не пращат децата си на учебно заведение. Депутати от ГЕРБ внасят промени в Закона за фамилните помощи, които плануват по-строги наказания за напусналите просветителната система, заяви новините.бг.

Ако за един месец детето не е стъпало на учебно заведение три дни, фамилията му да не получава детски цяла година, оферират ръководещите. Сега лишаването от помощи е единствено за месец.

" Децата не са ли в наложителна детска градина и учебно заведение, няма да получават надбавки - няма малки врати, няма изключения. Моля да не приемате концепцията като политика на наказания ", разяснява Милена Дамянова, ръководител на парламентарната комисия по обучение.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Blue hills (преди 19 секунди) Рейтинг: 18521 | Одобрение: 9421 Супер! Честито, циганета! Дано се одобри! Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР