Снимка: БулфотоКонфликтът в Нагорни Карабах тлее от 100 години. Това

...
Снимка: БулфотоКонфликтът в Нагорни Карабах тлее от 100 години. Това
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Турция директно заяви, че Нагорни Карабах трябва да се върне на Азербейджан

Снимка: Булфото

Конфликтът в Нагорни Карабах тлее от 100 години. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

" Турция употребява същите военни модели като в Сирия и Либия. Азербейджан е най-близка по език и просвета до Турция. Също по този начин в съседката ни има огромна икономическа рецесия, а посредством външната си политика Ердоган ще сплоти хората. Голяма част от популацията ще употребява " патриотичната " нотка за помощ на най-близката им страна ", сподели още той.

" Турция непосредствено съобщи, че Нагорни Карабах би трябвало да се " върне " на Азербейджан ", коментира Керемедчиев, написа Novini.bg.

Влиянието на Русия е най-голямо - до момента в който страната има военна база в Армения то няма да намалее, разкри бившият зам.-министър на външните работи. 

" Можем да чакаме мощни позиции от страна на Турция и Русия, само че не и от Съединени американски щати ", счита специалистът.

Ще има договаряния и излаз от обстановката, завърши Милен Керемедчиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР