Снимка БулфотоКолегите от района са вдиганите още снощи. Цяла нощ

...
Снимка БулфотоКолегите от района са вдиганите още снощи. Цяла нощ
Коментари Харесай

Иванов за издирвания за убийството в Сотиря: Ще го заловим до края на деня

Снимка Булфото

Колегите от региона са вдиганите още нощес. Цяла нощ е търсен с хеликоптер. Мобилизирани са задоволително полицайски запаси - гранична полиция, жандармерията, чиновници на Държавното горско стопанство и сътрудниците от военна полиция. Не е въоръжен, в никакъв случай не е имал оръжие. В региона е, надяваме се до края на деня да бъде арестуван. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на брифинг във връзка търсения Мартин Стоянов Трифонов, обвинен за убийството на 7-годишното момиче в Сотиря, съобщи вести.бг.

``
реклама

Последно е видян в региона през вчерашния ден. Тук има доста необитаеми вили, в които може да се е укрил. Претърсваме региона, сподели още той. На въпрос що за човек е Трифонов, той съобщи:  асоциален вид е, необщителен човек е, няма другари, няма работа и семесйтвото му е в доста тежко материално положение. Няма татко, единствено майка.  Лежал е в пандиза поради блудничество към негова близка, 16-годишна.  Нямаме данни да е имал потребност от психиатрична помощ.

Снимките му бяха публикувани през вчерашния ден на локално равнище, а от през днешния ден на национално, разпратени са до всички медии.  По думите му лицето има огромен боязън от кучета, а в следствието са включени следови такива, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.



Мартин Стоянов Трифонов

По думите му няма данни да е квалифициран за преходи в планината.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР