Снимка: БулфотоКоалиционният съвет ще реши дали да приеме оставката на

...
Снимка: БулфотоКоалиционният съвет ще реши дали да приеме оставката на
Коментари Харесай

Цветанов коментира оставката на Теменужка Петкова и дали ще бъде приета!

Снимка: Булфото

Коалиционният съвет ще реши дали да одобри оставката на Теменужка Петкова - ще излезем с достолепие от тази обстановка. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти във връзка със декларираната от Теменужка Петкова оставка, съобщи организация „ Фокус “.

„ Това нещо ще се разисква на съдружен съвет. Това е нейно предпочитание и нейно волеизявление. Разбира се, че когато се върви към оставка на такава висока позиция, съдружният съвет би трябвало да се запознае с безусловно всички елементи, с цел да имаме единна позиция дали ще се одобри оставката, или няма да се одобри “, съобщи Цветанов, написа Блиц.

Според него е прекомерно рано да се приказва кой да заеме мястото на министър Теменужка Петкова. Попитан дали тази оставка е удар върху ръководещите, Цветанов съобщи, че Теменужка Петкова е един извънредно виновен общественик. „ Всичките позиции, които е взимала в държавните институции, тя се е справяла брилянтно “, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Има обаче доста заинтригувани да нападат Теменужка Петкова. В момента това е комфортна обстановка, от която опозицията се възползва. Могат фактически да търсят следващия скандал, който желаят да генерират в обществото “, съобщи Цветанов.

По думите му в днешните вести ще се приказва за оставката на Теменужка Петкова, а няма да се отдаде нужното на протичащото се в Брюксел и че Бойко Борисов ръководи Съвета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР