Снимка: БулфотоКметът на Пловдив обяви важно решение за града. Здравко

...
Снимка: БулфотоКметът на Пловдив обяви важно решение за града. Здравко
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Полиция ще дежури пред големите магазини в Пловдив

Снимка: Булфото

Кметът на Пловдив разгласи значимо решение за града. Здравко Димитров се е договорил с полицията да дежури пред огромните магазини, с цел да не се позволява струпване на хора.

Екипи на Община Пловдив ми рапортуваха за дълги опашки на касите, неспазване на отдалеченост в питателните магазини и хипермаркетите за домашни артикули. Не малко бяха изявленията в медиите и обществените мрежи, които откриха също безконтролно държание на жители и търговци.

В навечерието на Рождество Христово и Нова година всеки желае да избере дарове за околните си, да приготви уютни празници, само че дали цената, която ще платим за това си коства? Защото тя ще е за сметка на здравето на доста хора.

Още през вчерашния ден направихме организация взаимно с шефа на ОДМВР-Пловдив старши комисар Йордан Рогачев и екипи на полицията, които ще дежурят пред входовете на огромните магазини, с цел да управляват пропускането на клиенти след 17:00 в делнични дни и по през целия ден събота и неделя до 2 януари 2021 година Общинска полиция, Общинска защита и Пловдивски общински инспекторат не престават с инспекции по всички търговски обекти и в градския превоз.

Достатъчно наши съграждани към този момент минаха през Ковид-19, евентуално измежду тях са и Ваши близки и познати, не дребен е процентът на тези, които се утежняват и имат потребност от лекарска помощ. След въвеждането на нови по-строги ограничения от министъра на опазването на здравето отворени останаха питателните магазини и тези за артикули от бита, само че не за да се струпваме там за дарове и извършване на покупки. Подарете на българските медици, най-заслужилите през тази година, един пациент по-малко! Бъдете виновни в магазина, на улицата, у дома!, написа Здравко Димитров в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР